Per molts anys!


"De vegades la teua alegria és la font del teu somriure, però de vegades el teu somriure pot ser la font de la teua alegria"
THICH NHAT HANH
Vas escollir un gran dia per venir a aquest món, espero que demà passis un feliç dia amb la teua família i sobre tot amb els teus fills, ja que fa molts dies que no els tens amb tu (gairebé un mes, no?)

1 comentari:

enric ha dit...

Moltes gràcies Maria José!!! tinc la gran sort de que el meu cumple sempre és festiu. Demà tinc la sort de tenir amb mi a tota la meva família i als meus fillets. Fa quasi un mes que no els tinc amb mi, per que com el mes de juny i el de setembre segons algú no són vacances escolars doncs no em toca tenir-los. Però tampoc són "normals" i per tant no em toca tenir-los els dimarts ja que no van al cole. Total, que no són ni una cosa ni l'altra i tot això comporta que des del dia 15 d'agost, doncs no els tinc amb mi.Però dilluns, els meus fillets em van preguntar sense dir res jo, que quan cel·lebrava el cumple, si ho feia el mateix dia 11 i jo li vaig dir que si i ells em van dir que vindrien a passar el dia amb mi. I això, em va omplir com et pots imaginar, d'alegria ja que va sortir d'ells i no jo el vindre amb mi. Be, demà desitjo que ho passem molt be tots junts. Gràcies guapa!!