La carta de Marta, una noia de Flix, als Matins de TV3

Bon dia, Us escriu una noia de Flix .
En aquests moments a Flix les estem passant negres de veritat, ens fan un ERE a Ercros i una de les empreses derivades d'aquesta, Inquide, tanca amb dos hores d'avís als seus treballadors.Hi ha 100 famílies de Flix entre les dos empreses que es queden a l'atur, d'aquestes n'hi ha que hi van els pares els fills//gendres, cunyats, germans... inclús algun net.
El divendres passat ja vam fer una manifestació i cap dels mitjans ens vau venir ajudar per a escampar a la opinió pública el que ens està passant, aquest divendres tornem a fer una manifestació, que passa??? la solució per a que vingueu es escampar una mica de clor o mercuri per a que vingueu a parlar del nostre poble??
Res més que dir-vos que el proper divendres 22 de Maig a la porteria de Fabrica a les 14.30!!!Si vostès no són capaços de venir a donar un cop de mà a totes les famílies, si us plau feu que hi vingui gent a fen-nos sentir, quan va passar l'escapament de clor i amb tot el tema del mercuri, éreu molts els "periodistes" que voltàveu pel poble amb els micròfons, gravadores i càmeres. Per que ara no donar un cop de mà???
Una petita curiositat...Penseu que ara hi ha nois i noies fent la selectivitat que aquest setembre no podran anar a estudiar per que el seus pares (ELS DOS) s'han quedat sense feina!!!RECORDEU EL 22 DE MAIG A LES 14.30 A LA PORTERIA DE LA FABRICA, (LA MATEIXA PORTERIA QUE HI HAVIA QUAN LO DEL MERCURI I EL CLOR)

RESPOSTA DE ELS MATINS DE TV3
Marta, Sóc l'Imma Comella, coordinadora de Els Matins de Tv3 i encarregada de les seccions en les que parlem d'economia i crisi. Estic molt interessada en poder parlar de la situació de Flix i per poder-ho fer m'agradaria convidar al programa una família afectada per l'ERE a Escros o a Inquide. Nosaltres ens faríem càrrec dels desplaçaments i de tot el que fos necessari...Em podries donar algun contacte?
Moltes gràcies
Imma