La notícia del dia

Avui he sentit mentre dinava aquesta notícia i no em podia acabar de creure el que havia sentit, ho he buscat i aquí ho deixo per qui ho vulgui llegir.
Una juez niega la custodia a un padre por ser cojo
El hombre es un nadador paralímpico con seis medallas
"Ser discapacitado es un obstáculo para ocuparse de los hijos. Eso es lo que expone una juez de Barcelona en una sentencia de divorcio en la que relata diversos motivos para negar a un padre la custodia compartida. Entre otros, que padece una ligera cojera por la poliomelitis sufrida al poco de nacer..."
Si voleu llegir-ne més cliqueu aquí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

jo tambe ho he sentit i com tu hoo he tingut que preguntar a la gent si era veritat el que he sentit,i he de dir que per primera vegada m´he sentit ofesa de ser "dona",pensant en la "DONA"de este pobre home.adeu

eva_yam ha dit...

upsss no entenc el comentari de l'anònim però bé vaig a comentar l'article!!

La veritat és que és la notícia de la setmana! no hi ha dret que passin aquestes coses!

podien buscar una altra excusa per no donar-li la custòdia!!

Espero que aconsegueixi la custòdia compartida i sobretot que aq cas sigui l'inici de l'igualtat!!

Sóc dona i penso que no hi ha dret que per defecte li donin tot a la dona, crec que hauria de ser compartit ja que els fills son de tots dos!! i naturalment uns fills no poden estar sense el seu pare!!

a veure com acaba tot això!!
un petonàssssss

CresceNet ha dit...

Oi, achei seu blog pelo google está bem interessante gostei desse post. Gostaria de falar sobre o CresceNet. O CresceNet é um provedor de internet discada que remunera seus usuários pelo tempo conectado. Exatamente isso que você leu, estão pagando para você conectar. O provedor paga 20 centavos por hora de conexão discada com ligação local para mais de 2100 cidades do Brasil. O CresceNet tem um acelerador de conexão, que deixa sua conexão até 10 vezes mais rápida. Quem utiliza banda larga pode lucrar também, basta se cadastrar no CresceNet e quando for dormir conectar por discada, é possível pagar a ADSL só com o dinheiro da discada. Nos horários de minuto único o gasto com telefone é mínimo e a remuneração do CresceNet generosa. Se você quiser linkar o Cresce.Net(www.provedorcrescenet.com) no seu blog eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. If is possible add the CresceNet(www.provedorcrescenet.com) in your blogroll, I thank. Good bye friend.

enric ha dit...

Be, un cop més queda demostrada la injustícia que ens envolta al pares separats, que ens discriminen pel sol fet de ser homes. Això de que tothom som iguals davant la llei, en el nostre cas no existeix. Però aquest pare, al damunt d'estar discriminat com tot els altres pares, s'ha de sentir discriminat per la seva minusvàlia. Una minusvàlia que no l'hi priva de treballar ni de guanyar 6 medalles olímpiques, però si que l'hi priva de fer de pare. Incomprensible sentència!!
Una abraçada!!